Bojaxhi

Bojaxhi

Ju nevojitet menjehere nje bojaxhi? Nje bojaxhi profesionist? Jeni ne vendin e duhur.

Sherbime Elektrike

sherbime te shumllojshme elektrike, nga istalimi deri tek cdo lloj riparimi sado i vogel qofte!

Restaurime

Punime te ndryshme: Cati, Suvatime, shtrim me pllaka, Ndertim muri etj!

Arkitekt

Arkitekt .Ofrojme bashkepunimet me arkitektet me te mire ne tirane qe cdo ambjent juaj te jete ashtu sic e deshironi!

Parket

Shtrime parketi te te gjitha llojeve me veshje druri dhe laminati dhe veshje murale me dru.

SISTEME NGROHJE FTOHJE

SISTEME NGROHJE FTOHJE nga markat me perstigjioze ne europe!

Sherbime Idraulike

Sherbime Idraulike

Riparime hidraulike dhe instalime hidraulike!