Eksperience shume vjecare!

SHERBIMET TONA

Punime Parketi

Parkete te nje cilesie maksimale!

Cati | Suvatime | Pllaka

Sherbime te pergjithshme si cati, suvatime , shtrim me pllaka dhe riparime!

Arkitekt

Dizajnet me bashkohore per cdo lloj banese , shtepi, biznese etj!

Sisteme ngrohje Ftohje!

Sisteme ngrohje ftohje vijne prane jush nga marka nderkombetare!

Punime Elektrike

Punime Elektrike me cilesi dhe nje cmim shume konkurues!

Sherbime Hidraulike

Ofrojme sherbime hidraulike me nje cilesi maksimale dhe ne kohe rekord!

PSE DUHET TE NA ZGJIDHNI NE?

Operojme ne tregun shqipetar prej shume vitesh!

Sherbimet tona ofrohen me cilesine maksimale!

Cdo produkt i joni ka garanci dhe vjen nga marka nderkombetare!

Rreth Nesh

  • image
  • image
  • image
  • image

SHERBIME 360

DISA FAKTE

13691
PROJEKTE TE PERFUNDUARA
1725
KLIENTE TE KENAQUR
10
VITE NE TREG